Herestraat 17

Omschrijving

Algemeen: 
Een unieke kans om in DE straat van Groningen een prachtig pand te huren welke uiterst geschikt is voor retail en daghoreca. De Herestraat in Groningen is van oudsher al de trekpleister van de stad. Met dagelijks duizenden passanten is het dé locatie voor een succesvolle onderneming. 

TE HUUR Herestraat 17 te Groningen 
Per 1 september 2018 komt dit kansrijke pand van circa 114 m2 BVO beschikbaar. Door de gemakkelijke indeling van het pand leent het zich uitstekend voor onder andere horeca en Retail. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. 
Het pand heeft een BVO van 114m2. Tevens beschikt het over een kelder van circa 20m2. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. 
Ook beschikt het over een zolder van 12m2 en heeft de gehele winkel een hoog plafond van 3,5m hoog. De pui is recentelijk vernieuwd waardoor er veel daglicht toetreedt in het pand. Verder zitten er verschillende nieuwe installaties in het pand zoals verwarming en mechanische ventilatie. 

Locatie: 
De Herestraat behoeft weinig uitleg. De straat kent een gezonde mix van gevestigde grote ketens zoals bijvoorbeeld een Zara, Superdry en Rituals en enkele lokale ondernemers. Hierdoor is de straat interessant voor een breed publiek. Herestraat 17 ligt erg centraal, tussen de Vismarkt en de Grote markt in. 

Bereikbaarheid 
Groningen staat er om bekend goed bereikbaar te zijn met de auto. De dichtstbijzijnde parkeergarage ligt op slechts 170m afstand. Het centraal station is circa 10 minuten lopen en de dichtstbijzijnde bushalte is op de Grote Markt wat slechts op 200m afstand ligt. Hier stoppen ook de P+R bussen. 

Zekerheidstelling: 

Waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW. 

Milieu: 

Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als winkel zouden kunnen belemmeren. 

Opleveringsniveau: 

Het pand is helemaal strak en up-to-date. Het object wordt verder, vrij van huur en gebruik en ontruimd opgeleverd. Verhuurd wordt uitsluitend het casco. Eventuele aanpassingen kan over gesproken worden. 

Huurvoorwaarden: 

Huurovereenkomst conform model ROZ. 

Huurprijs: 

€119.500,- per jaar exclusief B.T.W.

  • Adres: Herestraat 17
  • Vierkante meters: 131
  • Beschikbaar vanaf: 01-12-2018
  • Netto huur: € 98.500

Geïnteresseerd?

Neem contact op