Munnekeholm 5

Omschrijving

Omschrijving

Omschrijving:
Aangeboden een mooie bedrijfsruimte aan de Munnekeholm nummer 5. Het zijn drie samengevoegde panden wat zorgt voor een groot oppervlak op de begaande grond. Doordat het drie panden zijn met elk grote raampartijen heeft de ruimte veel daglichttoetreding. Met de unieke hoekligging is het een absolute eyecatcher.

De ruimte beschikt over circa 186 m2 op de begaande grond. Door de gemakkelijke indeling van het pand leent het zich uitstekend voor onder andere horeca en Retail. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan.
Locatie:
Munnekeholm 5 ligt aan het begin van het Gedempte Zuiderdiep. Het Gedempte Zuiderdiep kent een gezonde mix van gevestigde ketens en vele kleinere bedrijven. Hierdoor is de straat interessant voor een breed publiek. De laatste jaren zijn er vele terrassen bijgekomen waardoor het gebied erg leefbaar en gezellig is geworden. De Munnekeholm heeft onlangs een positieve transformatie gehad door een nieuw ontwerp van de straat. Zo is onder andere de rijbaan niet meer zichtbaar en is er gebruik gemaakt van dezelfde tegels als in het westelijke gedeelte van de binnenstad. De gemeente heeft nog verdere plannen met deze locatie en schrijft hier het volgende over: De noord-zuidroute Munnekeholm krijgt meer verblijfsfunctie dan nu, die vooral ook tot uitdrukking komt op de pleinlocaties voor de A-kerk en Minerva. Het verdwijnen van de bus- en autoroute geeft hiervoor de ruimte. Er wordt een integraal ontwerp gemaakt voor deze route, waarin voetganger en fietser centraal staan en waarin rekening wordt gehouden met de aanwezigheid van noodzakelijk bevoorradings- en bestemmingsverkeer, de groenstructuur.

Oppervlakte:
De ruimte heeft een totale oppervlakte van circa 186m2 op de begane grond.

Bereikbaarheid:
Het object ligt aan de zuidkant van de binnenstad en is via de uitvalswegen uitstekend bereikbaar. Het Centraal-Station ligt op circa 5 minuten loopafstand en ook de stadsbussen stoppen nagenoeg voor de deur.

Parkeergelegenheid:
In de directe omgeving zijn verschillende parkeergarages aanwezig. De dichtstbijzijnde, Q-park Museum centrum, ligt op 400m afstand.
Aanvaarding in overleg.
Zekerheidstelling:
Waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW.
Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als winkel zouden kunnen belemmeren.
Opleveringsniveau:
Het object wordt verder, vrij van huur en gebruik en ontruimd opgeleverd. Verhuurd wordt uitsluitend het casco. Eventuele aanpassingen kan over gesproken worden.

Huurvoorwaarden:
Huurovereenkomst conform model ROZ.

Huurprijs:
€37.500,- per jaar exclusief B.T.W.
  • Adres: Munnekeholm 5
  • Vierkante meters: 186 m2
  • Beschikbaar vanaf: In overleg
  • Netto huur: 37.500 eu excl.

Geïnteresseerd?

Neem contact op