VERHUURD – Oude Boteringestraat 68

Omschrijving

VERHUURD

Aangeboden een zeer functionele kantoorruimte op een toplocatie in Groningen. Met een prachtige voor pui is het tevens een zeer geschikt pand om (toekomstige) klanten te verwelkomen. Het pand beschikt over een extra verdieping waardoor de functionaliteit is vergroot. Een andere invulling voor dit pand is ook bespreekbaar zoals bijvoorbeeld: (dag) horeca of praktijkruimte.

Ligging:
Het pand is gelegen aan de Oude Boteringestraat 68, 9712 GN Groningen. De Oude Boteringestraat loopt vanaf de Grote markt naar het Noorden van Groningen. De straat kenmerkt zich door de vele monumentale panden en de grote herenhuizen. De omliggende panden zijn allen zeer netjes onderhouden. De straat kent verschillende winkels, restaurants maar ook meerdere kantoren zijn hier gevestigd. Bekend is ook het hotel Corps de Garde waar bekende personen graag verblijven. Kortom, een toplocatie!

Oppervlakte:
De ruimte heeft een totale oppervlakte van circa 60 m2 verdeeld over twee verdiepingen.
De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Kantoor/bedrijfsruimte: 55 m2
Keuken: 3,5 m2
Toilet: 2 m2

Bereikbaarheid:
De locatie is op loopafstand van de Grote Markt van Groningen. Vanaf het Centraal-Station gaat er iedere paar minuten een bus naar de Grote markt van waar het slechts enkele minuten lopen is naar de Oude Boteringestraat. Er zijn meerdere 24-uurs parkeervoorzieningen op loopafstand. Een goed voorbeeld hiervan is de parkeergarage op de Ossenmarkt, op nog geen 400 meter afstand van deze toplocatie. Daarnaast is lang parkeren ook mogelijk aan de Diepenring. Zowel met het OV, de auto, te voet of met de fiets is deze locatie zeer goed bereikbaar.

Huurovereenkomst:
Er geldt er een 5+5 huurovereenkomst. De huurovereenkomst is opgesteld conform het model ROZ. Deze huurovereenkomst wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van de wijziging van het maandindexcijfers volgens het consumentenprijsindex (CPI).

Zekerheidsstelling:
Er geldt een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met de B.T.W.

Bijzonderheden:
Voorbehoud goedkeuring nieuwe huurder door verhuurder
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

  • Adres: Oude Boteringestraat 68
  • Vierkante meters: 60m2
  • Beschikbaar vanaf: VERHUURD
  • Netto huur:

Geïnteresseerd?

Neem contact op