VERHUURD – Oude Kijk in ’t Jatstraat 66

Omschrijving

VERHUURD

Omschrijving:
Aangeboden een mooie bedrijfsruimte aan de Oude Kijk in Het Jatstraat nummer 66. Het pand heeft een brede pui van meer dan 5m wat zorgt voor veel daglichttoetreding. De lange zijde van het pand is ook rijk aan grote raampartijen waardoor er zicht op de Groningse gracht is. De ruimte beschikt over circa 85 m2 op de begaande grond. Door de gemakkelijke indeling van het pand leent het zich uitstekend voor onder andere horeca en Retail. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan.

Locatie:
De Oude kijk in Het Jatstraat is een toplocatie voor verschillende branches. De straat kent een gezonde mix van gevestigde ketens en vele kleinere bedrijven. Hierdoor is de straat interessant voor een breed publiek. De laatste jaren zijn er vele terrassen bijgekomen waardoor het gebied erg leefbaar en gezellig is geworden. De Rijksuniversiteit Groningen ligt direct om de hoek wat ook voor veel traffic zorgt.

Oppervlakte:
De ruimte heeft een totale oppervlakte van circa 85m2 op de begane grond.

Bereikbaarheid:
Het object ligt aan de Noordkant van de binnenstad en is via de uitvalswegen uitstekend bereikbaar. Het Centraal-Station ligt op circa 10 minuten loopafstand en ook de stadsbussen stoppen in de binnenstad van Groningen waarna het nog enkele minuten lopen is naar de Oude Kijk in ’t Jatstraat.

Parkeergelegenheid:
In de directe omgeving zijn verschillende parkeergarages aanwezig. De dichtstbijzijnde, parkeergarage Ossenmarkt, ligt op 250m afstand.
Aanvaarding in overleg.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als winkel zouden kunnen belemmeren.
Opleveringsniveau:

Het object wordt verder, vrij van huur en gebruik en ontruimd opgeleverd. Verhuurd wordt uitsluitend het casco. Eventuele aanpassingen kan over gesproken worden.

Huurvoorwaarden:
Huurovereenkomst conform model ROZ.

  • Adres: Oude Kijk in ’t Jatstraat 66
  • Vierkante meters: 85 m2
  • Beschikbaar vanaf: VERHUURD
  • Netto huur:

Geïnteresseerd?

Neem contact op