Poelestraat 46-48

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever bieden wij het object Poelestraat 46-48 aan. Deze voormalige meubelwinkel bestaat oorspronkelijk uit twee verschillende panden die zijn samengevoegd en leent zich uitstekend voor verschillende invullingen, zoals bijvoorbeeld daghoreca of een minisupermarkt. De bovenverdiepingen worden getransformeerd naar kleinschalige appartementen.

Locatie
Het object bevindt zich in de binnenstad van Groningen nabij het Poeleplein. De Poelestraat, gelegen tussen de Grote Markt en het Schuitendiep, is een belangrijke aanloopstraat richting de Grote Markt en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van vele horecagelegenheden en verschillende winkelpanden.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het pand is uitstekend. Zowel te voet als per fiets zijn voorzieningen snel te bereiken. Vanaf de Grote Markt, die op steenworp afstand ligt, rijden verschillende bussen richting vele locaties in en om de stad. Ook per auto is het object goed bereikbaar. Via de diepenring, waar eveneens (betaalde) parkeergelegenheid wordt aangeboden, is het object goed ontsloten met de rest van de stad Groningen.

  • Adres: Poelestraat 46-48, Groningen
  • Vierkante meters: 260
  • Beschikbaar vanaf: verhuurd
  • Netto huur: verhuurd

Geïnteresseerd?

Neem contact op