Nieuwe winkel in Groningen voor maatwerk van top tot teen!

Nieuwe winkel in Groningen voor maatwerk van top tot teen!

5 april 2018

Shoelia & De Stijlmeester; samen onder één dak

Vanaf 8 april is Groningen een nieuwe winkel rijker. Niet zomaar een winkel, maar een uniek concept van twee ondernemingen. De Stijlmeester uit Groningen en Shoelia uit Veenendaal gaan samenwerken om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Persoonlijke maatpakken en kleurrijke schoenen maken de keuze voor klanten compleet. Eventueel aangevuld met bijpassende accessoires, zoals riemen en stropdassen. Zoals Arnold Fontijn van De Stijlmeester het omschrijft; “Wij gaan met onze klanten op ontdekkingsreis. Welke kleuren passen bij hen en welke stijlen trekken hen aan? Wij zijn geen mode stylisten, maar juist imago stylisten. En daar passen de prachtige schoenen van Shoelia perfect bij.”

Aanwinst voor het Noorden
Het bedrijf uit Veenendaal bestaat nog maar 5 jaar, maar kan nu al rekenen op een trouwe klantenschare. Vanuit heel Nederland worden bestellingen gedaan en komen mensen de winkel bezoeken. Toen Shoelia het verzoek deed om samen te gaan werken met De Stijlmeester, was men daar blij verrast. Fontijn; “Wij hoefden hier niet lang over na te denken. We kenden Shoelia als een bijzondere schoenenzaak, met dezelfde filosofie als die wij hanteren. Namelijk; onze klanten bieden wat bij hen past en wat zij mooi vinden, zonder alleen maar te kijken naar modetrends.” Omdat De Stijlmeester in de afgelopen jaren een groot netwerk heeft opgebouwd in Noord-Nederland, verwachten beide bedrijven elkaar te kunnen versterken in het aanbod. Het enige wat nog ontbrak, was een fysieke locatie in het Noorden, waar klanten naartoe kunnen komen voor advies en het aanmeten van pakken en schoenen. Daar komt nu dus verandering in.

Via de Facebookpagina’s van De Stijlmeester en Shoelia worden klanten op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom de opening van deze nieuwe winkel. Ook op de websites van Shoelia en De Stijlmeester is meer informatie te vinden over deze bijzondere samenwerking: www.shoelia.nl en www.destijlmeester.nl