Nieuws

Room by Pure

Vanaf vandaag kun je voor overheerlijk en ambachtelijk gemaakt ijs terecht bij Room by Pure aan de Vismarkt 3! Na weken van hard werken en een goede samenwerking tussen huurder en verhuurder opent Room by Pure vandaag haar deuren. Heel veel succes gewenst in jullie mooie nieuwe zaak!

Lees meer

Børgør geopend

Met trots presenteren wij u de nieuwe burgerzaak van de Herestraat. In de Herestraat kan je vanaf vandaag echte burgers happen bij Børgør! Heerlijk burgers in de varianten vlees & vega. Een echte aanrader voor de burger liefhebber. Ook voor een lekkere hotdog & milkshake kan je bij Børgør terecht!        

Lees meer

De Pepernotenfabriek is weer geopend!

In de Astraat nr. 16 heeft Van Delft Pepernotenfabriek haar deuren weer geopend! Wederom hebben ze er een prachtige zaak van gemaakt.

Lees meer

Laatste fase afgerond van de transformatie van de rosse buurt naar hoogwaardige woningen!

Van voormalig prostitutiepand naar 5 luxe appartementen. Met als kerst op de taart een penthouse met schitterend uitzicht over de stad. Wij hebben ons steentje bijgedragen aan de transformatie van de rosse buurt!

Lees meer

Nieuwe zaak: Poké Spot

Aan het Gedempte Zuiderdiep hebben deze jonge ondernemers een prachtige zaak geopend. Samen gekeken naar de mogelijkheden en een geschikte pui voor het pand. Van een kapperszaak naar een poké bowl restaurant, het resultaat mag er zijn! Heel veel succes Poké Spot!

Lees meer

Nieuwe winkel in Groningen voor maatwerk van top tot teen!

Shoelia & De Stijlmeester; samen onder één dak Vanaf 8 april is Groningen een nieuwe winkel rijker. Niet zomaar een winkel, maar een uniek concept van twee ondernemingen. De Stijlmeester uit Groningen en Shoelia uit Veenendaal gaan samenwerken om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Persoonlijke maatpakken en kleurrijke schoenen maken de […]

Lees meer

Van Delft Pepernotenfabriek

Tot 13 december 2017 gaat u van Delft kunnen vinden aan Brugstraat 18-20. Drie maanden lang kan je het meest heerlijke Sinter Klaas snoep goed krijgen. Van taai taai, kruidnoten tot pepernoten in alle gekke smaken die je maar kan verzinnen!

Lees meer

A Little Lovely Company

Ongelooflijk trots zijn wij dat “A Little Lovely Company” na Astraat 16 ook in onze Herestraat 17 de deuren heeft geopend. Weer een prachtige winkel. Wij wensen jullie ook hier heel veel succes. Bezoek ook eens de webstie.

Lees meer

Huize Mona Lisa, het leukste huis voor studenten

Wilde feesten, aanrechten vol verschimmelde vaat, eeuwig gesloten gordijnen, plakkende biervloeren? Het gemiddelde studentenhuis kun je bijna uittekenen. Huize Mona Lisa is anders en won de prijs voor Leukste Studentenhuis van Groningen. Bron: www.wonenenco.nl  

Lees meer