Over ons

Al 25 jaar een betrouwbare partner in het verhuren van vastgoed.

Bulten Kamerverhuur is al sinds 1992 een betrouwbare partner in de huizenbranche. De naam ‘Bulten Kamerverhuur’ dekt de gehele lading van het aanbod niet meer waardoor dit is gewijzigd in ‘Bulten Vastgoed’. De laatste jaren kunt u namelijk bij  ons ook terecht voor de aan- en verkoop van (beleggings) panden of horeca en winkelruimtes.

Door onze jarenlange ervaring spelen wij optimaal in op de actuele vraag op de woningmarkt en hebben zo altijd de beschikking over een breed aanbod in kamers en andere woonruimten. In 1992 is Wim Bulten begonnen met het verhuren van studentenkamers in het centrum van Groningen. Het eerste pand werd gekocht in de Fivelstraat. Door de jaren heen is Bulten Vastgoed uitgegroeid tot een bedrijf dat woonruimte biedt aan zo’n 2000 huurders en horeca en winkelruimte aan 80 bedrijven.

Na het overlijden van Wim Bulten in september 2022, is de dagelijkse leiding overgegaan op zoon Jos Bulten. Zijn moeder Trees en zijn zus Luciënne zijn ook actief binnen het bedrijf. Een echt familiebedrijf dus! Als familie ken je elkaar door en door. Het team kent inmiddels niet alleen familieleden maar desondanks zijn de lijnen binnen Bulten Vastgoed kort en kan er dus snel worden gehandeld. In samenwerking met alle (zakelijke) contacten die Bulten Vastgoed door de jaren heen heeft opgebouwd, is het aanbod zeer compleet en de service optimaal!

Graag tot ziens!

Team Bulten Vastgoed